DOMOBAR

domobar-sm

Italiaanser dan dit wordt het niet. De echte espresso en andere koffie varianten maak je met de VIBIEMME Domobar. Deze met de hand gemaakte machine is de Rolls Royce onder de espressomachines.

De carrosserie is opgebouwd uit geheel roestvrijstaal. Het binnenwerk daarentegen bestaat geheel uit koper. De machines zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde watertank of een combinatie  van watertank en vaste aansluiting.

De fraaie E61 zetgroep is een in het oog springend detail. Deze mooie koperen verchroomde zetgroep is voorzien van een pre-infussie systeem dat zorgt voor de voorbevochtiging van de koffie waardoor aroma’s optimaal vrijkomen.

Kortom de VIBIEMME Domobar is de meest duurzame combinatie van techniek en design. 

Vibiemme Domobar Standaard RVS

VIBIEMME introduceerde eind jaren ’70 de Domobar standaard en is daarmee een van de eerste fabrikanten die een consumenten uitvoering heeft gemaakt van een professionele espressomachine.

Vibiemme Domobar Junior HX

De VIBIEMME Domobar Junior HX. Uitvoering met warmtewisselaar. Wat deze machine op het eerste gezicht belooft maakt hij ook waar. Uitermate geschikt voor de koffie liefhebbers met iets minder ruimte in de keuken.

Vibiemme Domobar Junior 2B

De VIBIEMME Domobar Junior. Vraagt weinig, geeft veel. Door het gescheiden boilersysteem kunt u direct stomen tijdens het koffie zetten. De boilers zijn onafhankelijk van elkaar aan en uit te zetten, wat energie besparing oplevert.

Vibiemme Domobar Super HX Switch

Nieuwe geruisloze en krachtige rotatiepomp. Nieuwe prestatie. Nieuwe uitrusting. Nieuwe vormgeving! De nieuwe generatie Domobar Super. In alle opzichten, onweerstaanbaar!

Vibiemme Domobar Super PID 2B Switch

Helder verlichte digitale display. Geruisloze en krachtige rotatiepomp, Nieuwe prestatie, Nieuwe uitrusting. Nieuwe vormgeving! De nieuwe generatie Domobar Super PID. Kortom. In alle opzichten, het neusje van de zalm!

Domobar store locator

      Pin It on Pinterest

      Share This