VBM TECNIQUE, AS NEVER BEFORE.

Creëer, experimenteer en probeer elke dag een superieur niveau van excellentie te bereiken,
geconcentreerd op zoek naar de perfecte smaak.

vbm tecnique

VBM TECNIQUE
STIMULEERT UW CREATIVE INSTINCT

Alles in de Tecnique is uiterst minutieus ontworpen om barista’s van elk niveau, die streven naar perfectie en van experimenteren houden, te voorzien van een hoogwaardig en nauwkeurig technologisch instrument. Het maakt hun werk gemakkelijker en biedt hen de mogelijkheid om hun creatieve instinct de vrije teugel te geven bij hun zoektocht naar de perfecte extractie en zo hun klanten de herinnering meegeven aan een fantastische smaaksensatie, dankzij de uitzonderlijke herhaalbaarheid van het resultaat.

ONE/MULTI

Bij het uitdenken van de technologie achter de Tecnique-lijn hebben we rekening gehouden met de verschillende behoeften van degenen die onze machines gebruiken. We kwamen tot de conclusie dat het essentiële element, van fundamenteel belang voor iedereen die zijn eigen koffie op een perfecte manier wil maken, de absolute controle is over de toevoertemperatuur.

IMPRESSION ONE

Het Tecnique-model dat een constante en herhaalbare thermische stabiliteit biedt op alle groepen, iets wat eenvoudigweg niet haalbaar is voor traditionele warmtewisselaarmachines en zelfs niet voor het merendeel van de meer geavanceerde multi-boilers. Dankzij het 4,3” capacitieve touchdisplay kunt u gelijktijdig dezelfde temperatuur instellen voor alle groepen.

Bekijken

 

MULTI IMPRESSION

Het Tecnique-model dat elke professionele barista zich wenst en ook hoort te hebben. Deze machine beschikt over een thermische precisie en veelzijdigheid die tot nu toe ondenkbaar waren, en een 4,3” capacitief touchdisplay – voor 2 tot 4 groepen – voor een directe en volledige controle van de extractie en alle instellingsopties van uw Tecnique.

Bekijken

THERMO-SPIRAAL TECHNOLOGIE

TOTALE STABILITEIT VAN DE TEMPERATUUR

We hebben de derde generatie extractiesystemen ontwikkeld. We hebben alle voordelen van de thermosyphon systemen ingezet en we hebben de kritieke aspecten van de verzadigde-groeptechnologie geanalyseerd. Het resultaat? Een volledige thermische stabiliteit met een precisie tot één graad Celsius.

SCHOON WATER

BEHOUD DE ZUIVERHEID VAN HET WATER

Dankzij het TS System wordt het vanaf nu mogelijk om water met dezelfde kenmerken te gebruiken als het water dat door uw filtersystemen gaat: geen stagnatie meer, u bepaalt welk water u wilt voor uw koffie en met uw Tecnique is het altijd hetzelfde water.

OS ONE EN OS MULTI

ALLEN VOOR ÉÉN…

… MULTI VOOR ALLEN

Alle VBM Tecniques zijn voorzien van een echt besturingssysteem. Dit is een elektronische interface die uiterst functioneel en intuïtief is, met een verbluffende interactiesnelheid tussen mens en machine. Twee OS-versies voor twee Tecnique-modellen: OS ONE met een enkel display en OS MULTI voor het model met een speciaal display voor elk TS System.

Ondek de VBM Tecnique modellen

Impression One

2, 3, 4 groepen

Bekijken

Multi impression

2, 3, 4 groepen

Bekijken

Pin It on Pinterest

Share This